Kurumsal

Öztorun Sigorta Hakkında

Öztorun Sigorta Hakkında

1994 yılında kurulan Öztorun Oto, 2008 yılı sonuna kadar satış hizmetleri için İzmit Merkez binası, satış sonrası hizmetler için sadece mekanik işler atölyesinin bulunduğu Vezirçiftliği binası olmak üzere iki ayrı lokasyonda hizmet verdi.  1999’daki deprem nedeniyle satış binasından taşınıldı ve bir yılı aşkın süre satış hizmetleri de servis binasında verilmeye devam edildi.

2000 yılı ortalarına gelindiğinde kaporta-boya ileri atölyesi kuruldu.  Bağlı olunan markaların standartlarına uygun bir binada, hizmet kalitesini arttırabilmek amacıyla 2007’de yeni hizmet binasının temelleri atıldı; 15 aylık kısa bir zamanda inşaat tamamlandı ve 2009 yılı başında tüm satış ve satış sonrası hizmetler tek bir çatı altında toplanarak günümüze dek kullanılmakta olan binada faaliyetlere devam edildi. Öztorun Oto’yu tek bir çatı altında toplayan bu yeni tesis, hem müşterilerin hem de çalışanların her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde inşa edildi.

Öztorun Oto her zaman tüm müşterilerine eşit kalitede, en iyi hizmeti vermeyi amaçlar.  Yapılan müşteri memnuniyet anketlerinde her zaman en üst sıralarda yer almayı başaran Öztorun Oto’nun bu başarısında etkili olan unsur şüphesiz alanlarında eğitimli ve deneyimli çalışanları olmuştur.

Öztorun Oto’nun vizyonu, Herkes tarafından dürüstlüğü ile tanınan, etik değerlerini her zaman en üstte tutan, kaliteli hizmet ve ürün anlayışından ödün vermeyen, müşteri odaklı, her ortam ve alanda katma değer oluşturabilen bir şirket olmaktır.

Misyonu ise, sunduğu hizmet anlayışıyla Türkiye’de lider olmak ve dünya pazarları dahil, elde edilen en yüksek müşteri memnuniyeti değerlerinin de üzerine çıkmak.